fbpx

Over Vensa

vensa-salarisadministratie

Zoekt u een no-nonsense aanpak voor uw salarisadministratie? Dan bent u bij Vensa Salarisadministratie precies waar u zijn wilt, want hier gaan hoogwaardig advies en resultaatgerichtheid altijd hand in hand. Kennis van wet- en regelgeving, continu├»teit en correcte betalingen van uw salarissen zijn uiteraard van cruciaal belang. Daarnaast staan persoonlijke aandacht en kwaliteit bij ons voorop.

Tanja Venema

Tanja Venema heeft ruim 25 jaar ervaring in de salarisadministratie. Ik heb jaren bij een salarisadministratiekantoor gewerkt. Na een fusie en het steeds groter worden van deze organisatie heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in 2006 voor mezelf begonnen. Met heel veel plezier bedien ik al jaren mijn klanten op het gebied van de salarisadministratie. Door korte lijnen, scherpe tarieven en snelle reactie snelheid heb ik vele tevreden klanten. Ook weten wat Vensa Salarisadministratie voor u kan betekenen neem dan contact met ons op.

Vensa - Tanja Venema

Wet en regelgeving veranderen voortdurend en ook de markt is constant in beweging. Kortom het is voor organisaties moeilijk om op alle gebieden gespecialiseerde kennis beschikbaar te hebben. Vensa salarisadministratie heeft zich volledig gespecialiseerd in salarisadministratie en aanverwante zaken. Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor onze onbetwiste expertise!

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons, onze tarieven of als u andere vragen heeft!