fbpx

Administratiekantoren

Onze dienstverlening is vanwege de persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit ook zeer geschikt voor (de klanten van) kleine tot middelgrote accountants-, administratie- en adviesbureaus.

Advies of uitbesteden?

Ondanks alle ‘vereenvoudigingen’ is de salarisadministratie van uw klanten vaak een arbeidsintensieve en kwetsbare activiteit. Vensa verzorgt steeds vaker voor accountants- en administratiekantoren de salarisadministratie voor de klanten van deze kantoren. 

Uitbesteden aan Vensa levert zowel u als uw klanten veel op. U bent namelijk verzekerd van continuïteit, een goede prijs en een prima salarisadministratie.

Voordelen van salarisadministratie online:

De ondernemer beschikt altijd en overal over zijn personeels- en salarisgegevens

U kunt samen met ons de gegevens bekijken en bespreken

Wet en regelgeving veranderen voortdurend en ook de markt is constant in beweging. Kortom het is voor organisaties moeilijk om op alle gebieden gespecialiseerde kennis beschikbaar te hebben. Vensa salarisadministratie heeft zich volledig gespecialiseerd in salarisadministratie en aanverwante zaken.  Steeds meer bedrijven kiezen daarom voor onze onbetwiste expertise!

vensa-salarisadministratie

Output

De salarisadministratie wordt volledig web-based verwerkt. Dit geeft u als administratiekantoor de mogelijkheid om voor uw klanten de ouput via het systeem op te vragen. Denk hierbij aan salaris stroken, betaallijst, SEPA bestand, journaalpost, etc. Op deze manier is er nooit vertraging door de post. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij deze gegevens. 

Tarieven

De tarieven voor het uitbesteden van salarisadministratie zijn geheel afhankelijk van de grootte van uw organisatie, de branche en uw wensen.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons, onze tarieven of als u andere vragen heeft!