fbpx

Salarisadministratie uitbesteden?

Zoekt u een no-nonsense aanpak voor uw salarisadministratie? Dan bent u bij Vensa Salarisadministratie precies waar u zijn wilt, want hier gaan hoogwaardig advies en resultaatgerichtheid altijd hand in hand. Kennis van wet- en regelgeving, continuïteit en correcte betalingen van uw salarissen zijn uiteraard van cruciaal belang. Daarnaast staan persoonlijke aandacht en kwaliteit bij ons voorop.

vensa-salarisadministratie

Het voeren van een salarisadministratie vraagt veel energie en zeer specifieke kennis. Ondanks alle ‘vereenvoudigingen’ is de salarisadministratie vaak een arbeidsintensieve en kwetsbare activiteit. Ondernemers of administrateurs ontbreekt het vaak aan tijd om op de hoogte te blijven van fiscale veranderingen en alle andere zaken die nodig zijn voor een correcte salarisadministratie.

Vensa heeft zich volledig gespecialiseerd in salarisadministratie en aanverwante zaken. Bij ons kunt u terecht voor een maandelijkse correcte salarisstrook, een tijdige loonaangifte en alle daarbij horende rapportages. Wij zorgen voor de jaarafsluiting bestaande uit jaaropgaven, meldingen naar de belastingdienst en pensioenfonds. Tevens zijn wij vraagbaak voor al uw vragen betreffende belastingtechnische zaken, de CAO en vragen over de sociale wetgeving. Bij ons kunt u met alles terecht dat met uw personeel en salarissen te maken heeft. 

Profiteer tijdelijk van de 15% jubileumkorting!

Per 1 januari 2021 bestaat Vensa Salarisadministratie 15 jaar. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Profiteer daarom nu van 15% korting op het eerste jaar als u in 2021 overstapt naar Vensa. Daarnaast betaald u geen eenmalige aansluitkosten voor de opstart in de maand december 2020 en januari 2021.

Tanja van Vensa Salarisadministratie

Tanja Venema heeft ruim 25 jaar ervaring in de salarisadministratie. Ik heb jaren bij een salarisadministratiekantoor gewerkt. Na een fusie en het steeds groter worden van deze organisatie heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik in 2006 voor mezelf begonnen. Met heel veel plezier bedien ik al jaren mijn klanten op het gebied van de salarisadministratie. Door korte lijnen, scherpe tarieven en snelle reactie snelheid heb ik vele tevreden klanten. Ook weten wat Vensa Salarisadministratie voor u kan betekenen neem dan contact met ons op.

Vensa - Tanja Venema

Persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit staan bij ons bovenaan!

10 gratis tips ontvangen?

Dit is dé tijd om kosten te besparen. Deze uitdagende tijden vragen om een out-of-the-box maatregelen. Ben je aan het inventariseren wat je kan doen of wil je gelijk actie ondernemen? Bespaar snel kosten met de handige tips van onze experts.

Vensa - Tanja Venema

Waarom zou u de salarisadministratie door ons laten verzorgen?

Ondanks alle beloofde vereenvoudigingen is het verzorgen van een salarisadministratie geen eenvoudige klus. Wij zijn dag in dag uit bezig met het verzorgen van de salarisadministratie voor zowel bedrijven als administratie- en accountantskantoren. Wij zijn zeer goed op de hoogte van de steeds weer veranderende wetgeving. Uitbesteden aan Vensa levert u veel op. U bent verzekerd van continuïteit, een goede prijs, een prima salarisadministratie én ‘rust in de tent’.

Profiteer tijdelijk van de 15% jubileumkorting!

Per 1 januari 2021 bestaat Vensa Salarisadministratie 15 jaar. Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Profiteer daarom nu van 15% korting op het eerste jaar als u in 2021 overstapt naar Vensa. Daarnaast betaald u geen eenmalige aansluitkosten voor de opstart in de maand december 2020 en januari 2021.

logo-vensa

Waarom kiezen voor Vensa:

  • Digitaal personeelsdossier
  • Salarisstroken, etc. direct opvraagbaar via het systeem
  • Werknemers hebben een eigen omgeving (via telefoon of internet) waarin de loonstroken, jaaropgave en verlofkaart (optioneel) kan worden ingezien
  • Signaleringen (einde proeftijd, einde contract, verjaardag, jubileum, beoordeling, etc.
  • Korte lijnen
  • Scherpe tarieven

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons, onze tarieven of als u andere vragen heeft!